Anyák napi limitált kollekció

Felfrissülés virágokkal: Ismerd meg a Dori Legradi Flowers Anyák Napi Kollekcióját!

Ebben az évben különösen fontosnak tartjuk, hogy kifejezzük szeretetünket és tiszteletünket azoknak az anyukáknak, akik annyira fontosak az életünkben. És mi lenne alkalmasabb erre a célra, mint egy csodálatos virágcsokor box?

Örömmel mutatjuk be nektek a Dori Legradi Flowers legújabb, kifejezetten Anyák Napjára tervezett kollekcióját, mely tele van teljesen egyedi virágkompozíciókkal. A virágcsokrokban pasztell és vibráló színekkel is találkozunk, melyek frissességet és életet visznek az otthonokba. A virágkompozíciók minden egyes elemében érződik a finom részletek iránti szeretet és odafigyelés.

Személyre szabott megoldások

A kollekció elnevezéseit Istennők, múzsák és történelmi női személyek ihlették, mint például Aphrodité, Athena, Cleopatra, Freyja vagy épp Gaia. 40 db teljesen egyedi csokor készült, ezzel is ünnepelve és hangsúlyozva azt, miszerint minden anya egyszeri és megismételhetetlen. A csokrok neveihez tulajdonságok is társulnak, így választhatsz aszerint hogy melyik illik leginkább anyukádhoz, a személyiségéhez.

Extra kedvesség

Extraként megvásárolható kézzel készített selyemszalag és kalligrafikus kártya a dobozokhoz, a következő kedves üzenetekkel; “Boldog Anyák napját!”, “Szeretlek Anya!”, “Köszönöm, hogy vagy!”. Ezek a pluszok teszik teljessé a színes egyedi csokrokat.

Válogass és lepd meg anyukád, nagymamád, női szeretted!

Vélemény, hozzászólás?