Virágos kompozíció

A kompozíció ára irányadó, minden esetben egyedi számolás alapján tudok pontos összeget mondani.

Rendelés leadás után, mikor át van beszélve az elképzelés, még kiegészítésre kerülhet az ár, átvétel során.

30.000 Ft

[ti_wishlists_addtowishlist]

Személyes átvételi pont:  1023 Bp, Lajos utca 11-15. Converzum épület

A műhelyünk helyszínén – 1023 Budapest, Lajos utca 11-15. – ÁTVÉTELI PONT-ot hoztunk létre, hogy személyesen is át tudjátok venni a rendeléseket. Tudjuk, hogy sokan a díjmentes személyes átvételt preferáljátok, ezért is találtuk ki ezt a szuper megoldást.

A címen egy céges épület, a Converzum található. Ahogy belépsz a nagy fotocellás bejáraton, jobbra egy büfét találsz, balra pedig az ügyfélszolgálatot. Itt tudnak segíteni a csomag átadásban, ha épp nem tartózkodunk az épületben. Minden hétköznap 9-17-ig tudod felvenni a rendelésed. *amennyiben a készpénzes fizetést választod,kérünk pontos összeggel érkezz!

Szállítási díj: 1890 Ft
Utánvét: +600 Ft

Az átlagos szállítási idő: 5-7 munkanap

*tudtad hogy van ingyenes személyes átvételi címünk is? további információért keresd a weboldalon alul a “személyes átvétel” ikont

Több év tapasztala alapján kijelenthetjük, hogy semelyik növény nem teljesen egyforma, ami pont így különleges és egyedi. Ez azt jelenti, hogy a webshopban szereplő növények formája, színe, textúrája bizonyos mértékben eltérhet. Minden alkotásnál törekszünk arra, hogy a képeknek megfelelő termékeket szerezzünk be, állítsunk elő.

A növények áthelyezése, kibontása során érzékelhető sziromhullás, ami teljesen természetes. Amikor a leendő helyükre tesszük a virágokat, ez megszűnik. Nem minden növény egyforma, így ha a sziromhullás nem szűnne meg, hajlakkal fújjuk le, így garantáltan megállítjuk a hullást. 

A növények több éven át tartják színük, formájuk és textúrájuk. Huzamos ideig dekorálhatják otthonunk.

Szállítás Magyarország
teljes területére

Teljeskörű szállítást kínálunk Magyarország egész területére

Személyes
átvételi pont

A rendelések személyesen is átvehetőek a Lajos utcai átvételi ponton, további részletekért keresd a weboldalon alul a „személyes átvétel” ikont

Ingyenes szállítás
20.000 Ft felett

Amennyiben 20.000 Ft felett vásárolsz a webshopban, ingyenes kiszállítással ajándékozunk meg!