Menyasszonyi csokor

A menyasszonyi csokor ára irányadó, minden esetben egyedi számolás alapján tudok pontos összeget mondani.

Rendelés leadás után, mikor át van beszélve az elképzelés, még kiegészítésre kerülhet az ár, átvétel során.

30.000 Ft

[ti_wishlists_addtowishlist]

Személyes átvételi pont:  1023 Bp, Lajos utca 11-15. Converzum épület

A műhelyünk helyszínén – 1023 Budapest, Lajos utca 11-15. – ÁTVÉTELI PONT-ot hoztunk létre, hogy személyesen is át tudjátok venni a rendeléseket. Tudjuk, hogy sokan a díjmentes személyes átvételt preferáljátok, ezért is találtuk ki ezt a szuper megoldást.

A címen egy céges épület, a Converzum található. Ahogy belépsz a nagy fotocellás bejáraton, jobbra egy büfét találsz, balra pedig az ügyfélszolgálatot. Itt tudnak segíteni a csomag átadásban, ha épp nem tartózkodunk az épületben. Minden hétköznap 9-17-ig tudod felvenni a rendelésed. *amennyiben a készpénzes fizetést választod,kérünk pontos összeggel érkezz!

Szállítási díj: 1890 Ft
Utánvét: +600 Ft

Az átlagos szállítási idő: 5-7 munkanap

*tudtad hogy van ingyenes személyes átvételi címünk is? további információért keresd a weboldalon alul a „személyes átvétel” ikont

Több év tapasztala alapján kijelenthetjük, hogy semelyik növény nem teljesen egyforma, ami pont így különleges és egyedi. Ez azt jelenti, hogy a webshopban szereplő növények formája, színe, textúrája bizonyos mértékben eltérhet. Minden alkotásnál törekszünk arra, hogy a képeknek megfelelő termékeket szerezzünk be, állítsunk elő.

A növények áthelyezése, kibontása során érzékelhető sziromhullás, ami teljesen természetes. Amikor a leendő helyükre tesszük a virágokat, ez megszűnik. Nem minden növény egyforma, így ha a sziromhullás nem szűnne meg, hajlakkal fújjuk le, így garantáltan megállítjuk a hullást. 

A növények több éven át tartják színük, formájuk és textúrájuk. Huzamos ideig dekorálhatják otthonunk.

Szállítás Magyarország
teljes területére

Teljeskörű szállítást kínálunk Magyarország egész területére

Személyes
átvételi pont

A rendelések személyesen is átvehetőek a Lajos utcai átvételi ponton, további részletekért keresd a weboldalon alul a „személyes átvétel” ikont

Ingyenes szállítás
20.000 Ft felett

Amennyiben 20.000 Ft felett vásárolsz a webshopban, ingyenes kiszállítással ajándékozunk meg!