Friss virágcsokor rendelés

különleges virágcsokrok rendelésre

Ha szeretnél otthonra, a munkahelyedre vagy ajándékba általad összeállított színpalettából friss virágcsokrot, akkor itt a lehetőség! Ne a hétköznapi néven vett csokorra gondolj, ugyanis igyekszem nagyon modern és annál színesebb; 3 vagány szín kombinációját belevinni a csokorkészítésbe.

Fontos információk

Egyelőre ez nem egy automatikus rendelés, emailben fogsz visszajelzést kapni és további egyeztetésre számíthatsz a rendeléseddel kapcsolatban.

Friss virágcsokor ajánlatunk

*Megadhatsz egy konkrét, vagy "-tól" "-ig" összeget is.
Színpaletta

esküvő

Esküvői katalógus 2021

A katalógusban részletesen tájékozódhatsz munkáimról és az áraimról. Kizárólag az általam készített munkákkal találkozhatsz. Az árak tól- ig lesznek meghatározva hiszen a dekorációnál nagyon sok mindentől függ az árajánlat, pl. virág fajták, méret, mennyiség,különleges kérés stb., tehát első körben ezek irányadó összegek.

étterem/bár/stúdió dekoráció

SZárazvirág dekoráció személyre szabva

Ha szeretnéd éttermed/bárod vagy stúdiód különleges szárazvirágos dekorációval ellátni, keress a +36 30 368 0832-es telefonszámon és minden részletet megbeszélünk.

Akik már Dori Legradi Flowers dekorációt válaszottak: Frida, Anjuna, Yoga Labor Stúdió, Frankó Kitchen, Mr. Gofri Sütödéje

style shoot

virágcsokor, dekor fotózásokra

Fotózásra rendelj szebbnél-szebb friss virágcsokrot szuper áron. Cserébe csupán annyit kérnénk, hogy a gyönyörű fotókat oszd meg velünk, hogy mi is láthassuk és használhassuk.

+36 30 368 0832