Showroom

A rendelések leadása eddig csak online formában történt, de létrehoztam egy showroom-ot is, ahova be tudtok jönni ha élőben szeretnétek nézelődni, vásárolni. Várlak sok szeretettel az alábbi címen; 1023 Bp, Lajos utca 11-15. Converzum épület.

Én nem mindig tartózkodom itt, de a lányok az ügyfélszolgálaton mindenben segítenek akkor is, ha én épp máshol tartózkodom.

Minden hétköznap 9-17h között van nyitva a showroom, nem az utcáról nyílik, a fent említett címen be tudsz jönni, és az ügyfélszolgálaton eligazítanak. Azért is hoztam létre ezt a lehetőséget .- azon kívül, mert sokan jöttetek be az utcáról keresve boltot-, mert ez egy szuper módja annak, hogyha rendelés előtt szeretnéd a kezedbe venni a növényeket, megtapogatni, szagolni stb., illetve ha még nem vagy biztos abban, mit is szeretnél vásárolni. 

Fontos kiemelni, hogy a showroomban nincs kapacitás arra, hogy minden a webshopban fellelhető növény kikerüljön, mindig csak bizonyos növények vannak kiállítva, ami cserélődik időnként. Törekedem arra, hogy minél több szín közül lehessen válogatni.

A vásárlás menete: ha kiválasztottál valamit a showroomból, ezúttal is a webshopon keresztül fogod tudni rendezni az összeget. Helyben meg tudod rendelni a kiválasztott növény, és utalással, barionnal vagy készpénzben tudsz egyből fizetni, majd elvinni a választott csomagot:)

A showroom hétvégén és ünnepnapokon nincs nyitva.

*amennyiben készpénzzel fizetsz a helyszínen, kérünk pontos összeggel érkezz!