Rólunk

Virágot viszünk a hétköznapokba

Dori Legradi Flowers 2019-ben jött létre, azzal a céllal, hogy egy kis örömöt csempésszen a mindennapokba a különleges virágos kreációk által.

Régi álmom volt azzal foglalkozni, ami igazán érdekel és motivál. Óriási öröm és büszkeség, hogy több száz rendelést teljesítettünk már az vállalkozás indulása óta. De nem is ez az igazi öröm és büszkeség, hanem látni azt, hogy mennyire szeretitek a termékeket, kreációkat.

Amikor olyan visszajelzéseket kapok menyasszonyi csokrok láttán, hogy mennyire hálásak vagytok, és hogy elképzelni sem tudtatok volna szebbet és tökéletesebbet. Na ez az, amiért megéri minden perc.

Folyamatosan kísérletezünk, és figyeljük, hogy miket szerettek a legjobban, próbáljuk a Ti igényeiteket is figyelembe venni a választék kialakításakor.

Főbb profilunk a száraz- és a friss virág dekorációk elkészítése. Szívesen vegyítjük is a kettőt egy-egy egyedi rendelés érdekében.

Hazai kisvállalkozás révén, mi is azon vagyunk, hogy amit csak tudunk, más hazai kisvállalkozóktól szerezzünk be, ezzel támogatva az ő munkájukat is.

Esküvőket, rendezvényeket, céges megkereséseket is vállalunk („ajánlatkérés -rendezvények” gombra kattintva tudsz személyre szabott ajánlatot kérni). Egyedi rendelésekért is keressetek minket bátran, és amennyiben kapacitásunk engedi, állunk rendelkezésetekre.

Kérünk Benneteket, amennyiben valamilyen alkalomra adtok le rendelést, jelezzétek minél előbb, hogy biztosan el tudjuk időben készíteni. Ez a téli-karácsonyi időszakra még inkább vonatkozik, hiszen akkor nagyobb a leterheltségünk, mint az év más szakaszaiban.

nézelődést kívánunk!

logó történet

Fogadjátok rengeteg szeretettel Clara Schicketanz által tervezett es rajzolt logómat!

Mindig elképeszt, hogy mennyire lehetetlen egyes érzéseket vagy történeteket teljes mértékben átadni másoknak. Akármennyire is próbálkozunk, sosem tükrözi a dolog mélységét. Pont ezt érzem most.
Szerettem volna egy olyan logót ami tükrözi nem csak a márkám, hanem az én személyiségemet is. Bújtam a netet, inspirációt, ihletet keresve, sokáig sikertelenül.

Nem szerettem volna egy erőltetett, elképzelésimtől eltérő munkát, csak azért, hogy legyen valami.

Aztán rábukkantam Clara oldalára és azonnal tudtam, hogy megtaláltam az alkotásaiban azt a bizonyos pluszt.

Írtam neki és elmagyaráztam nagyjából mit szeretnék a munkái alapján, amik egyszerűen csodálatosak. Egyeztetések után meg is született A rajz!

Alkotásai saját kezűleg, egyvonalas technikával készülnek, ami extrán különleges számomra.

Wow, még mindig nem térek magamhoz, hogy egy ilyen különleges művet van lehetőségem a logómnak nevezni.

Nagyon örülnék, ha nem csak a tartalmat, de az érzést is át tudnám adni Nektek, amit jelenleg érzek. Annyival több van minden történet mögött, mint amit kívülről észlelünk.

 Végtelenül hálás vagyok és köszönöm Neked Clara!